Als streetart kunstenaar maak ik vooral kunst om in te leven. Ik wil een wereld scheppen waarin je zou willen leven. Een wereld waarin je jezelf herkent en gelijk thuis voelt. Om er zeker van te zijn dat mensen zich erin thuis voelen, maak ik het altijd in overleg met de mensen die erin of omheen wonen, leven of werken.

In mijn atelier geef ik mezelf meer vrijheid en mag er een beetje magie bij komen. Kleuren zijn soms extra aangezet om het gevoel van leven te versterken, de personen, planten, dieren zinderen van energie. De taferelen komen uit mijn eigen leven en ervaringen en zijn heel persoonlijk, maar net zo goed heel herkenbaar voor iedereen.

Graag gebruik ik het perspectief van een kind, wat nog onbedorven naar de magische wereld kijkt en in alle vrijheid kan genieten van de natuur. Een kind kan nog praten met bomen en vogels en voor een kind is een kikker net zo magisch als een astronaut.

Beeldende kunst is heel erg belangrijk in mijn leven. Ik haal er zelf veel plezier en energie uit en hoop dit ook aan de kijker te geven. Ik wil de kijker meetrekken in een wereld van verwondering en relativering. Achter de dagelijkse werkelijkheid zit nog een andere werkelijkheid vol kleur en energie. Mijn kunst daagt je uit om jezelf te laten meenemen in mijn kleurige wereld, er een plaats te vinden waar je je prettig voelt en van hieruit na te denken over de mooie dingen in het leven. Kleine details uit de natuur hebben een verassende schoonheid. Als ik mezelf toesta deze schoonheid te zien, relativeer ik mijn dagelijkse zorgen. Immers de natuur is al eeuwen daar en het zal op de een of andere manier ook nog blijven. Het hoe en waarom van dit leven is en blijft een mysterie, maar het blijft ook een intrigerende vraag.